Mads Holger stiller op for K til Folketinget

- Jeg erklærer hermed, at jeg opstiller til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

Sådan skriver forfatter og radiovært Mads Holger på sin facebook-profil. Han uddyber sit kandidatur i en kronik på Berlingske.dk.

- Jeg er ikke specielt interesseret i at stille op for Det Konservative Folkeparti. Jeg er interesseret i at stille op for mit land. Og Det Konservative Folkeparti er så afgjort stadig det bedste sted at gøre dette, skriver han i kronikken.

Mads Holger er nok bedst kendt for sin ekstravagante levestil. I 2009 stod han eksempelvis bag Klub Jet - et koncept hvor et privatchartret fly fløj en flok udvalgte gæster til en bytur i en af verdens storbyer. Han er i dag fast blogger på Berlingske og radiovært på Radio24syv.

Folketingskandidaten skriver, at han opstiller i Københavns Omegnskreds. Og det betyder, at man kan stemme på ham fra Gentofte og Taarbæk hele vejen rundt om hovedstaden ned til Vallensbæk, skriver Mads Holger.

- Jeg mener, at det er det rette sted for mig ... for at komme i Folketinget, men dette afgøres selvsagt af vælgerne, skriver han i kronikken.

- Så jeg må hellere se at finde på et godt valgslogan, som de vil kunne lide. Vi må se, hvad jeg finder på, men for tiden arbejder jeg meget med det følgende: danmarkshistorien er ikke slut endnu, står der i kronikken.

Ifølge Berlingske.dk er der blandt konservative flere, der har en betydelig skepsis mod Mads Holger. En af dem er Kristoffer Beck, netop afgået landsformand for Konservativ Ungdom, KU.

- Ordet charlatan beskriver nok Mads Holger bedst, og Det Konservative Folkeparti har i mine øjne ikke behov for én som ham, siger Kristoffer Beck til Berlingske.dk og tilføjer, at det er de lokale vælgerforeninger, der opstiller kandidater til Folketinget.

/ritzau/

 

Dagens Gossip