Mads Hvilsom: Vi tyvstjæler sejren fra Randers

Eventyr slutter lykkeligt, og torsdag blev sidste kapitel i eventyret om Hobro fortalt i Randers. Her vandt oprykkerne med 1-0 på mål af den aktuelle ligatopscorer, Mads Hvilsom.

Det var ellers et Randers-mandskab, der igennem kampen var i teten, og derfor var man naturligvis lykkelig for de tre point i Hobro-lejren.

- Vi tyvstjæler sejren fra Randers. De er bedre end os, men efter 94 minutter var de ikke bedre end os, for der førte vi 1-0, og de hold, der ikke scorer, de vinder sjældent, siger kampens enlige målscorer, Mads Hvilsom og fortsætter.

- Vi kæmper helt sindssygt i dag, og det giver os tre point. Det har vi gjort mange gange i den her sæson, hvor de andre føler, at de har været bedre end os, men det kan de jo ikke bruge til noget.

Hobro tabte i sidste spillerunde hjemme til FC Vestsjælland i en energiforladt forestilling, men fra bænken kunne cheftræner Jonas Dal se et forvandlet Hobro-hold i Randers.

- Vi er enormt hårdtarbejdende, og jeg ser en flok drenge, der er i krig på banen. En flok drenge, der giver alt for hinanden, og det er jeg rigtig stolt af.

- De har nogle spark uden for feltet, og der kan de jo lige så godt score, men vi er også tilsmilet af heldet i dag, men det kommer ikke af sig selv, og det har vi sagt før i denne her sæson, siger Jonas Dal.

Med sejren rykkede Hobro op på femtepladsen i Superligaen.

/ritzau/

.

Dagens Gossip