Mads Junker indikerer karrierestop

Skrevet af admin

05/05/2014

Mest læste i dag

Angriberen Mads Junker beviste i weekenden, at han stadig har en veludviklet evne til at score mål. Han stod for begge mål, da hans belgiske klub, KV Mechelen, vandt 2-0 over Cercle Brügge.

Men det kan blive Junkers sidste på topplan. Den 33-årige spiller har kontraktudløb efter sæsonen, og han indikerer, at kontrakten kan blive hans sidste.

- Det er et ideelt tidspunkt at stoppe på. I løbet af de sidste godt 15 år har jeg spillet mere end 400 kampe og scoret mere end 150 mål, hvilket ikke er dårligt med mine begrænsende evner, siger Mads Junker til klubbens hjemmeside.

Han har optrådt for Mechelen i to sæsoner og ser tilbage på perioden med blandede følelser, når han sammenligner med sin tid i hollandsk fodbold.

- Jeg synes, at min tid i klubben har været succesfuld, men den kunne have været endnu bedre. Der var for få og for langt imellem aftener som i lørdags.

- Jeg scorede mere jævnligt i Holland og havde det sværere i Belgien af forskellige grunde. Men jeg ser tilbage på min tid her med en god følelse, siger Junker.

Han har tidligere optrådt i blandt andet Lyngby, Brøndby og FC Nordsjælland i den danske liga og for Vitesse og Roda i den hollandske.

Dertil har han spillet syv A-landskampe, hvor han scorede et mål. Det faldt i en venskabskamp mod Tyskland i 2010.

/ritzau/