Mads Mensah skifter til Rhein-Neckar Löwen

Den danske håndboldlandsholdsspiller Mads Mensah Larsen skifter fra den kommende sæson Aalborg Håndbold ud med Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

Dermed bliver han klubkammerat med landsholdets målmand Niklas Landin og følger samtidig i hælene på sin træner, Nikolaj Jacobsen, der overtager ansvaret for den ambitiøse tyske klub efter sommerferien.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med den bedste liga i verden - den tyske Bundesliga. Rhein-Neckar Löwen er samtidig en af de førende klubber i Tyskland, siger Mads Mensah Larsen i en pressemeddelelse.

I Aalborg er man klar over, at det er en stor svækkelse at miste den EM-aktuelle danske landsholdsspiller.

- Vi er naturligvis kede af at miste en så dygtig spiller som Mads Mensah Larsen, men samtidig er vi stolte af den udvikling, som han har gennemgået i sin tid her i Aalborg Håndbold, siger klubbens direktør Jan Larsen.

- Allerede i den første sæson kulminerede det med et dansk mesterskab, og efterfølgende har især hans fantastiske spil igennem hele efteråret i blandt andet Champions League gjort ham attraktiv for mange af de største klubber i Europa, siger Jan Larsen.

Mads Mensah Larsen er i øjeblikket sammen med det danske landshold i gang med at forberede sig til de kommende ugers EM på hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip