To mænd dræbt i motorcykelulykke i Vejle

To mænd fra Vejle har onsdag morgen mistet livet i en motorcykelulykke i Vejle. En tredje mand fra Vejen blev kvæstet i ulykken, som skete på Nordkajen i Vejle.

Ulykken skete kort efter klokken 4, oplyser vagtchef Frits Lund fra Sydøstjyllands Politi.

- Der er tale om tre mænd på en motorcykel, som kører på havnen, hvor de kører ind i benet på en mobilkran, fortæller Frits Lund til Ritzau.

De to mænd, som afgik ved døden i forbindelse med ulykken, er henholdsvis 22 og 23 år. Den kvæstede mand er 22 år. Han er ifølge politiet uden for livsfare.

Politiet har onsdag morgen og formiddag opsøgt de pårørende til de unge mænd for at overbringe den tragiske meddelelse om deres død.

- Vi har netop underrettet de sidste pårørende, og de vil nu blive bragt til sygehuset med henblik på en endelig identifikation af de afdøde, fortæller Frits Lund.

Politiet undersøger nu, hvad der kan have været årsag til ulykken. Dog er der ingen vidner, som kan berette om, hvad der er sket, og man har endnu ikke haft mulighed for at afhøre den overlevende mand.

- Vi har en bilinspektør på sagen, som nu skal undersøge motorcyklen. Ud fra de foreløbige oplysninger, så er der ikke noget, som tyder på, at der er blevet kørt ræs, fortæller Frits Lund.

Ifølge vagtchefen skulle de tre alle have båret hjelm.

- Benet på sådan en mobilkran er desværre indrettet sådan, at en motorcykel lige nøjagtig kan køre under, men de, som sidder på motorcyklen, kan ikke, fortæller Frits Lund.

/ritzau/

 

Dagens Gossip