Magasin undskylder falsk Clooney-interview

Der må være røde ører i redaktionslokalerne hos det engelske ugeblad Hello Magazine, efter at bladet har bragt et opdigtet interview med filmstjernen George Clooney.

Det eksklusive interview handlede om Clooneys langdistanceforhold til hans kone. Men der var ét væsentligt problem: Interviewet med Clooney havde aldrig fundet sted.

- Problemet er, at jeg ikke har givet et interview til Hello Magazine, og citaterne i artiklen er ikke korrekte.

- Det er min erfaring, at det ikke er unormalt at blive fejlciteret. Men at et "eksklusivt interview" bliver fabrikeret, er nyt. Og det er en meget alvorlig tendens, siger Clooney i en udtalelse ifølge avisen The Telegraph.

Det britiske magasin har siden undskyldt over for Clooney og forklaret den alvorlige sag med, at interviewet var købt igennem et underholdningsbureau.

- Vi har købt materialet i god tro fra et pålideligt og uafhængigt firma, der forsikrede os om, at det var et autentisk interview foretaget under to øjne med hr. Clooney. Men vi accepterer nu, at det ikke er tilfældet, skriver magasinet i en officiel udtalelse.

Interviewet var i stedet blevet skrevet ved at sætte forskellige brudstykker sammen fra tidligere interview med George Clooney.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip