Magnus' mor: Jeg vil skåne mormor for en tur i banken

Det var ment som en lille spøg for den nærmeste familie, men pludselig ville hele facebook lege med.

I anledningen af Magnus' 7-års fødselsdag lagde hans tante et billede på facebook, hvor der stod:

"Hej. Jeg hedder Magnus og bliver 7 år i dag. Like mit billede - mormor giver en krone for hvert like!!"

Læs også: En krone pr. like: Magnus er i gang med at ruinere mormor

Men pludselig tog begivenhederne fart. Det strømmede ind med likes fra et hav af facebook-brugere, og i går aftes skrev Magnus' tante, Matilde Kristensen, følgende i en kommentar:

"Det hele startede som en familie-joke, og vi havde aldrig set det ende her"

For i strømmen af kommentarer meldte en lokal IT-forretning sig på banen og skrev, at hvis Magnus nåede mere end tusind likes, så kunne han tage sin mormor med hen i butikken og hente en MacBook uden beregning.

Og så stak det helt af.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

For billedet af den glade fødselar indbragte mere end 17.400 likes, og det var langt over forventet. Derfor skrev Magnus' mor, Pernille Madsen følgende kommentar til billedet:

"Hold nu op - det er jo helt vildt hvordan en lille spøg kan ende Magnus havde været super glad, hvis han havde fået 100 likes og dermed 100 kr til hans opsparing til en computer.. Nu har han næsten fået 15000 likes OG en MacBook OG 10 cupcakes, bare fordi mormor tog et fint billede TAK allesammen - det er SÅ vildt. Jeg vil skåne mormor for en tur i banken - det er trods alt hende der er skyld i, at Magnus får en computer ganske gratis (og Kristian Munkholt og Matilde Kristensen) - Magnus er LYKKELIG som det er nu, og har ikke noget at bruge 15000 til Vi glemmer aldrig denne dag Kh Pernille, magnus' mor"

 

 

Dagens Gossip