Magnussen: Banen i Hockenheim passer mig bedre

Kevin Magnussen har opnået syvendepladser ved de to seneste Formel 1-grandprixer i Østrig og England, og måske er der endnu mere i vente i det tyske grandprix i den kommende weekend.

McLaren-køreren glæder sig i hvert fald til den lidt langsommere bane i tyske Hockenheim end banen i Silverstone for lidt over en uge siden, hvor de hurtigste biler havde en stor fordel.

- Jeg har kørt i Hockenheim før - tilbage i 2010, da jeg var med i den tyske Formel 3-serie. Og det er en bane, jeg kan lide.

- Den har en god variation af sving, det er en middelhurtig bane, og det er et sted, hvor du kan bruge meget af en omgang på at konkurrere mod andre kørere.

- Så det er vigtigt at have en bil, som du føler dig komfortabel med at presse, og som har godt fat i banen i hjørnerne, hvor mange af overhalingerne finder sted, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Magnussen er placeret på en samlet niendeplads i VM-stillingen med 35 point, danskeren er 20 point efter holdkammeraten Jenson Button. Magnussen lurer dog på at hente flere point end i de seneste grandprixer.

- Det er en bane, som forhåbentlig burde passe os lidt bedre end de hurtigere og mere aero-afhængige baner, som vi har besøgt på det seneste.

- Jeg tror ikke, at det vil ændre væsentligt på rækkefølgen, men det vil være godt at hente nogle flere point, så vi kan avancere både blandt kørerne og i konstruktørernes mesterskab, siger Magnussen.

McLaren er nummer seks i konstruktørernes mesterskab - med 90 point. Force India har 91 på femtepladsen, mens Mercedes fører med 326 point.

Mercedes-køreren Nico Rosberg fører samlet med 165 point - fire mere end holdkammeraten Lewis Hamilton.

/ritzau/

 

Dagens Gossip