Magnussen: Chefen skal sætte os under pres

Kevin Magnussen har leveret det, som man kunne forvente af en Formel 1-debutant indtil videre. Holdkammeraten Jenson Button har derimod ikke indfriet forventningerne endnu.

Det er konklusionen, når McLaren-chefen Ron Dennis skal sætte det hele lidt på spidsen efter de første otte grandprixer.

Kevin Magnussen er dog ikke spor bekymret over den interne kritik, for det er kun med til at sætte kørerne yderligere op forud for British Grand Prix på Silverstone i denne weekend.

- Det er godt, Ron sætter os under pres. Det er det, som er godt ved, at Ron er her. For han sætter alle under pres. Og vi ved, at vi skal levere. Jeg håber, at alle på holdet har det på samme måde.

- For vi er et godt hold. Vi skal bare levere alt det, vi kan. Vi er nødt til at få det optimale ud af det, så vi gør det bedst mulige job.

- Og det er den effekt, som Ron har. Så det er positivt, at han har den energi omkring det hele, siger Kevin Magnussen.

I øjeblikket fører Jenson Button den interne konkurrence på McLaren-holdet. Button er placeret på en samlet ottendeplads med 43 point, mens Magnussen halter efter på en placering som nummer 10 med 29 point.

Mercedes-køreren Nico Rosberg fører med 165 point, mens tyskerens holdkammerat Lewis Hamilton er toer med 136 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip