Magnussen efter træning: Skridt i den rigtige retning

Efter den seneste skuffelse i Shanghai gav fredagens træning løfter om et bedre resultat for McLaren og teamets danske kører Kevin Magnussen i denne weekend.

Den danske racerkører blev nummer seks i fredagens anden træning, mens han ved den første træning blev nummer syv på Circuit de Barcelona-Catalunya-banen i Spanien.

- Jeg syntes godt om banen, og raceren føles bedre, end den gjorde i Shanghai, så forhåbentlig kan vi få en bedre weekend her, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren.

Teamet har ikke været tilfreds med raceren, men de seneste uger er blevet brugt til at finjustere.

- Jeg synes, at vores opgraderinger virker. De kommer ikke til at ændre verden totalt, men det er små skridt i den rigtige retning, og vi er nødt til at blive ved med at tage disse små skridt.

- Hvis det hele fungerer i weekenden, tror jeg, at vi kan kæmpe godt med i den midterste del af feltet. Det er selvfølgelig ikke der, vi ønsker at være, men det vil være et skridt fremad i forhold til Kina. Vi skal være glade for de forbedringer, vi har lavet. Alt, der flytter os fremad, er godt, siger Magnussen.

McLarens anden kører Jenson Button blev nummer syv i den anden træning, efter at han var næstbedst i den første træning.

Mercedes, der har domineret sæsonens fire første grandprix'er massivt, var igen hurtigst, og briten Lewis Hamilton havde bedste tid i begge træninger.

Det spanske grand prix i Barcelona bliver kørt søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip