Magnussen er okay efter stor ulykke i Le Mans-træning

Der gik givetvis et chok gennem mange danske motorsports- og Le Mans-fans torsdag aften, da Jan Magnussen mistede herredømmet over sin Corvette.

Ifølge Ekstra Bladet kunne Magnussen dog efter noget tid selv klikke selen op og komme ud af bilen, hvorefter han blev fragtet til undersøgelse på løbets Medical Center.

Og fra Magnussen-lejren forlyder det også, at han er okay trods den svært beskadigede bil.

- Han har kaldt over radioen flere gange og sagt, at han er okay, siger hans kone, Christina Magnussen, ifølge TV2 Sport.

Danskeren havde været på banen i under en time, da det gik i galt i den berømte og berygtede Porsche-kurve, som har sendt adskillige biler af banen gennem tiden.

Magnussens uheld betyder sandsynligvis, at bilen ikke kommer i aktion i kvalifikationen, hvorfor det i hvert fald ikke bliver til en god startposition.

Der er ikke kommet nogen melding fra Corvette-teamet om, hvorvidt Magnussens deltagelse er i fare, men at dømme ud fra hans tilstand, da han kom ud af bilen, så han ud til at være okay.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip