Magnussen har fået fart i bilen i Ungarn

Skrevet af admin

|

25/07/2014

Dagens topnyheder

McLaren-køreren Kevin Magnussen er godt kørende forud for søndagens ungarske Formel 1-grandprix. Ved fredagens anden træning var den 21-årige dansker femtehurtigst.

Kevin Magnussen var også hurtigere end sin holdkammerat Jenson Button, som kun blev noteret for den niendebedste tid - over et halvt sekund langsommere end Magnussen.

Det er meget vigtigt i en sportsgren som Formel 1, at man er hurtigere end sin egen makker. Det er nemlig altid en meget sammenlignelig rival, fordi makkeren kører i en næsten identisk bil.

Det var dog som sædvanlig Mercedes-kørerne, der var hurtigst af alle. 29-årige Lewis Hamilton satte hurtigste omgang i tiden 1.24,482 minutter. Nico Rosberg var lige bagefter på andenpladsen.

Den forsvarende verdensmester Sebastian Vettel (Red Bull) var tredjehurtigst, men også Ferraris Fernando Alonso med en fjerdeplads var lidt hurtigere end Magnussen.

Til gengæld var Magnussen i tiden 1.25,580 minutter hurtigere end både Kimi Räikkönen (Ferrari), Daniel Ricciardo (Red Bull) og Valtteri Bottas (Williams)

Rosberg fører i den samlede Formel 1-stillingen med 14 point ned til holdkammeraten Hamilton.

Lørdag køres selve kvalifikationen klokken 14, mens grandprixet afvikles søndag eftermiddag.

/ritzau/