Magnussen i 2015: Manager tror på ny McLaren-kontrakt

Superstjerner som Sebastian Vettel, Fernando Alonso og Lewis Hamilton er den seneste tid blevet sat i forbindelse med et sæde hos McLaren i 2015, og det skaber tvivl om Kevin Magnussens fremtid hos Formel 1-giganten.

Men i danskerens lejr er der ingen panik, siger Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, forud for weekendens grandprix i Singapore.

- Jeg er helt rolig. Jeg er måske lidt en hård negl, så det er sikkert ikke alle, der er rolige, men jeg er selv så tilfreds med det, jeg har set fra ham, og så tror jeg på, at McLaren er tilsvarende tilfreds med det, de har set, siger Dorte Riis Madsen.

Der resterer endnu seks løb i sæsonen, og parterne har ifølge Dorte Riis Madsen endnu ikke talt sammen om fremtiden.

McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, indikerede dog i sidste uge, at 21-årige Magnussens fremtid lå hos McLaren.

- Vi har ingen plan B, for det ligger ikke til os at have sådan en. Du kan selvfølgelig mene, at jeg som manager kan virke lidt arrogant ved at sige det sådan, men for Kevin er der ikke en plan B.

- Jeg som manager skal selvfølgelig ikke sætte Kevin i en situation, hvor han lige pludselig intet har, for selvfølgelig gør jeg mit arbejde i forhold til, hvad vi skal gøre, hvis ikke McLaren fortsætter med Kevin.

- Men som udgangspunkt tror vi på, at han bliver hos McLaren. Jeg har bemærket Boulliers udtalelser, og jeg har en god fornemmelse, men intet er bekræftet eller lukket endnu, siger Dorte Riis Madsen.

Magnussen har i den grad været i fokus i de seneste to løb i Belgien og Italien. Danskeren har været involveret i spektakulære dueller, men har indkasseret tidsstraffe i begge løb for sin kørsel, og derfor er det kun blevet til sammenlagt ét point.

Men der er en masse positive ting at tage med, mener Dorte Riis Madsen.

- Kevin har været fantastisk at følge i de seneste to løb. Han har vist, hvad han kan, og hvad han prøver på. Kevin er for alvor trådt i karakter.

- Det er vigtigt, at der er fokus på ham, og at vi kan se, hvor aggressiv og fanden-i voldsk han er, for McLaren vil ikke have en kedelig kører.

- Selvfølgelig handler det om at holde bilen på banen og være konstant, men McLaren elsker den frække, aggressive kører, der er hurtig og tør noget.

- Kevin har sat sig i respekt. Han har vist de andre kørere, at ham kommer de ikke let forbi. Respekten er alfa og omega, og det har vi tidligere talt med McLaren om. Jeg ved, at McLaren har været glade for det, de har set i de seneste løb, siger hun.

Søndagens grandprix starter klokken 14 dansk tid.

/ritzau/