Magnussen i Melbourne: En drøm går i opfyldelse

Den danske Formel 1-debutant Kevin Magnussen var torsdag flankeret af nogle af de største stjerner ved et pressemøde i Melbourne forud for sæsonens første grandprix i weekenden.

Danskeren indrømmer da også, at han må knibe sig selv i armen ved tanken om at skulle køre Formel 1 mod blandt andre Sebastian Vettel fra Red Bull, Fernando Alonso fra Ferrari og Mercedes-stjernen Lewis Hamilton.

- Det er en drøm, som går i opfyldelse. Alle dage er fantastiske, siger den 21-årige dansker, der kører for McLaren.

Kevin Magnussen skal i weekenden bevise, at han kan være med blandt de bedste kørere i motorsporten. Hans holdkammerat, Jenson Button, er en veteran i faget, men selvom presset er stort, er Magnussen klar til at løfte opgaven.

- Du bliver målt en masse op mod din holdkammerat. Men sådan ser jeg ikke på det. Jeg prøver at lære så meget, jeg kan og se, hvor det tager mig hen.

- Der er meget pres i Formel 1. Især når du er på et så stort hold som McLaren. Men det er der, jeg gerne vil være, siger Magnussen.

- Holdet har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at få mig gjort klar til det her. Og det er ikke let, det er en stor udfordring, siger Magnussen og tilføjer, at han ikke undervurderer de udfordringer, han står overfor.

Formel 1-sæsonen åbner søndag morgen klokken syv dansk tid i Melbourne. Om lørdagen skal Kevin Magnussen i aktion for første gang, når han i kvalifikationen skal forsøge at sikre sig en god startplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip