Magnussen i problem-bil krydser fingre for at gennemføre

Det er ingen hemmelighed, at McLaren med Kevin Magnussen på holdet har haft en mere end almindelig vanskelig optakt til weekendens sæsonstart i Formel 1.

Forberedelserne blev ikke meget bedre af, at fredagens første træning på grund af mekaniske problemer blev ganske kort for både Kevin Magnussen og holdkammerat Jenson Button, mens danskeren kort inde i den anden træning kørte galt.

Hvorvidt Magnussen kommer til at gennemføre søndagens grandprix i australske Melbourne, tør hovedpersonen ikke spå om.

- Jeg tør ikke forvente noget. Man kan ikke sige: "Jeg forventer at vinde" eller "jeg forventer at gennemføre". Du tager det, som det kommer. Du ved aldrig rigtigt, hvad du kan forvente. Det ved du aldrig i motorsport, lyder det fra den 22-årige dansker.

- Lige nu er der krydsede fingre for, at vi kan komme hele vejen gennem ræset, og så er det for McLaren bare vigtigt at få så meget læring om bilen som muligt, siger Kevin Magnussen.

Danskeren er i denne sæson tiltænkt en reserverolle hos McLaren, men erstatter i Australien den spanske holdkammerat Fernando Alonso, som er skadet efter et uheld i februar.

Magnussen har gode minder fra Albert Park-banen i Melbourne, hvor han sidste år debuterede i Formel 1 med en andenplads.

- Sidste år troede jeg ikke, jeg kunne komme på podiet. Det havde jeg slet ikke regnet med, og der kom jeg på podiet.

- I år tror jeg endnu mindre på det, fordi vi også har det her pålidelighedsproblem med bilen, plus at det er et helt nyt koncept af en racerbil, siger han om McLaren-raceren, som i år er udstyret med en Honda-motor.

Sidste år var Mercedes motorleverandør for McLaren.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip