Magnussen: Jeg skulle have haft femtepladsen

Han var på vej mod en femteplads og 10 point, men det endte i skuffelse med en 10.-plads og ét point.

Sådan opremser den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen sit grandprix i Monaco søndag.

- Jeg skulle have haft 10 point, og det var ærgerligt, at det ikke gik sådan. Jeg var meget positiv i bilen lige indtil motorproblemerne. Det kom lige pludselig, og jeg ved ikke, hvad der helt gik galt, siger McLaren-køreren.

I slutfasen lå Magnussen nummer seks, og han pressede Force India-køreren Nico Hulkenberg. Lige da Magnussen ville angribe, blev han ramt af motorproblemer og på samme omgang fysisk af Ferraris Kimi Räikkönen.

Derefter røg Magnussen ned som 10'er.

- Jeg fik desværre ikke færdiggjort kampen mod Nico. Det så længe godt ud. Jeg passede godt på mine dæk og ventede på, at Nico skulle få problemer.

- Vi skulle have haft femtepladsen. Nico havde problemer med sine dæk på det tidspunkt, og jeg var klar. Men lige da jeg skulle til at angribe, fik jeg motorproblemer, så jeg måtte falde tilbage, og så skete det med Kimi.

- Jeg blokerede for Kimi, men han forsøgte alligevel at overhale. Det er et sted, hvor det er meget svært at overhale, og når nogen lukker døren for dig, så er chancen for, at du kan overhale lille. Han forsøgte, og det gik ikke. Det er racerløb, siger Magnussen.

Trods skuffelsen til sidst fik Magnussen, der startede som otter, scoret et enkelt point, og det er fremgang efter tre løb uden point.

- Det var meget skuffende at have sådan en afslutning på løbet her i Monaco, fordi det hele fungerede godt. Men der var fremskridt igen, og vi kan se positivt hen mod Canadas Grand Prix om et par uger, siger Magnussen.

Samlet er Magnussen på niendepladsen i VM-stillingen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip