Magnussen kæmpede med sine dæk på Interlagos

En niendeplads efter en startplacering som nummer syv var ikke noget tilfredsstillende facit for Kevin Magnussen oven på søndagens Formel 1-grandprix i Brasilien.

Og det skyldes først og fremmest, at Interlagos-banen er hård ved dækkene på bilerne, også på Magnussens McLaren-racer.

- Mine dæk blev meget ødelagte. Jeg gjorde mit bedste for at passe på dem, men det var bare ikke muligt i dag, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Danskeren lå en overgang på sjettepladsen i løbet, men faldt nogle pladser tilbage mod slutningen.

- Jeg prøvede at holde de andre bag mig, men folk som Fernando Alonso og Nico Hülkenberg havde bare mere fart, end jeg havde, så det var ikke muligt.

- Vi er nødt til at sætte os ned og se på, hvorfor det ikke gik så godt for mig i dag. Jeg er sikker på, at vi kan finde svaret, siger han.

Magnussen glæder sig dog over holdkammeraten Jenson Buttons fjerdeplads, og den får også smilet frem på holdets løbsdirektør Eric Boulliers læber.

- Resultatet var en fremragende fjerdeplads. Og selv om det ikke er, hvad McLaren stræber efter, så var det en meget velkommen belønning for vores ingeniørers hårde arbejde, efter at de forvandlede vores bils præstation fra et lavpunkt fredag og til den meget respektable fart, den udviste i dag, siger han.

Kevin Magnussen ligger stadig nummer 10 i VM-stillingen, men er kun to point foran Ferraris Kimi Räikkönen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip