Magnussen leder efter en løbsserie i 2015

Løbsformen skal holdes ved lige, og derfor leder den vragede Formel 1-kører Kevin Magnussen efter en løbsserie i 2015, hvor han er blevet degraderet til reserve for McLaren.

Men det bliver næppe Super GT i Japan, hvor danskeren skal køre, hvilket Ekstra Bladet erfarede tidligere torsdag.

- Jeg fik onsdag aften at vide, at jeg ikke skulle køre Formel 1 næste år, så jeg har ikke talt med andre om noget som helst. Super GT i Japan er ikke det, vi har kigget på indtil nu, og det er nok heller ikke det første, vi kommer til at kigge på.

- Men jeg er nødt til at være åben. Jeg skal have noget løbserfaring for at holde mig i gang og skarp. Man tester ikke så mange gange i Formel 1 i disse dage. Måske er det kun to dage om året, og det er ikke nok, siger Magnussen.

Fra 2015 skifter McLaren-teamet Mercedes ud med Honda som motorleverandør.

- Jeg vil gerne køre noget, som har noget med Honda at gøre. Honda er med i Super GT i Japan, og måske derfor er den historie fremme, men der er også Honda andre steder.

- Måske skal jeg køre MotoGP. Der har Honda en god motorcykel. Jeg aner ikke, hvad jeg skal, joker Magnussen med henvisning til en af de ypperste motorcykelklasser, hvor Honda er et af de store teams.

Le Mans med farmand Jan Magnussen er også en drøm ude i fremtiden, men ikke i 2015, lyder det fra Magnussen jr.

Han tror, at de sidste to løb i 2014-sæsonen måske har kostet ham sædet hos McLaren. Mens Magnussen leverede skidt, så imponerede Jenson Button, der næste år får Fernando Alonso som teamkammerat.

- De sidste to løb var virkelig ikke gode fra min side. Det er noget, jeg ærgrer mig meget over nu, hvor jeg ikke fik sædet. Jeg tror, at de løb har haft en betydning for udfaldet.

- Kigger du på statistikken mellem Button og jeg, så ser det rigtig skidt ud for mig. Jeg har selvfølgelig været under et kæmpe pres, og jeg har ikke klaret og modstået det pres godt. Det lærer jeg forhåbentlig af.

- Jeg tog nogle åndssvage og desperate beslutninger i de to sidste løb, og det kostede mig måske sædet i sidste ende.

- Nu er jeg reserve igen, det har jeg været før og fået sædet, så det skal jeg bare gøre igen, siger Magnussen, der sluttede 2014 på 55 point mod Buttons 126.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip