Magnussen må vente på nyt om sin McLaren-fremtid

Kevin Magnussen må leve med, at han endnu ikke ved, hvilken bil han skal køre i næste år.

McLaren har endnu ikke bekræftet danskeren eller holdkammeraten Jenson Button for 2015-sæsonen.

Og det er heller ikke sikkert, at det kommer til at ske lige foreløbig, siger McLaren-løbsdirektør Eric Boullier til Formel 1-seriens hjemmeside.

Han fortæller, at teamet lige nu er i gang med at lægge planer for de kommende tre til fem år, og derfor tager man ingen forhastede beslutninger.

- Vi har bedt om at få lidt mere tid, end man normalt ville bruge, men det har vi råd til, selv om det ikke føles rart for kørerne, hvilket jeg forstår. Vi er nødt til at have prioriteterne i orden, siger franskmanden.

Han understreger, at man ikke er utilfreds med hverken Magnussens eller Buttons præstationer i år.

- De har gjort det bedre, end vi kunne have forventet. Vi har ikke givet dem en bil, der var god nok, og hvad angår deres kørsel har de efter min mening gjort et fint stykke arbejde, siger Boullier.

Specielt Kevin Magnussen ser ud til at have lært en masse i sin debutsæson, mener Boullier.

- Kevin kom på podiet i sit første løb og har efterfølgende haft en række oplevelser, som er en del af en læreproces, siger løbsdirektøren.

Kevin Magnussen måtte i weekenden se sin sjetteplads forvandlet til en 12.-plads ved det belgiske grandprix, efter at han blev idømt 20 sekunders tidsstraf for ulovligt at have forhindret Fernando Alonso i at overhale.

/ritzau/

 

Dagens Gossip