Magnussen-manager: Jeg taler med McLaren hver dag

McLaren har endnu ikke meldt noget ud om, hvem der skal være Formel 1-teamets to kørere i 2015-sæsonen.

De mest vedvarende rygter sender Fernando Alonso fra Ferrari til McLaren, hvilket betyder, at enten danske Kevin Magnussen eller briten Jenson Button bliver sorteper.

Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, regner dog ikke med, at danskerens fremtid er på plads inden årets sidste løb i næste uge i Abu Dhabi.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg ved noget, og det er den helt ærlige udmelding. Jeg tror ikke, jeg ved noget før efter Abu Dhabi, siger hun.

Button har antydet, at han meget snart melder noget ud om sin fremtid.

- Der er ikke koordineret noget med Button. Hvis han melder noget ud, fordi det er en beslutning, McLaren har truffet, så har det selvfølgelig noget med os at gøre.

- Men hvis det er Buttons egen beslutning, han kommer med, inden McLaren kommer med en udmelding, så er det en anden sag.

Spørgsmål: Tror du, at McLaren melder noget som helst ud inden Abu Dhabi?

- Jeg tror ikke, at McLaren melder noget ud om Kevin inden Abu Dhabi. Men ting kan ændre sig fra dag til dag, så jeg ved det ikke med garanti. Men jeg har ingen indikationer om, at det sker inden Abu Dhabi.

Spørgsmål: Så det kan være, at McLaren melder noget ud om Alonso inden Abu Dhabi?

- Det kan godt være, at McLaren melder noget ud om teamets ene kører næste år før Abu Dhabi, men jeg ved det ikke. Hvad Kevin angår, tror jeg først, at det sker efterfølgende.

Spørgsmål: Er du ved at forhandle med McLaren i disse dage?

- Vi er selvfølgelig i kontakt med McLaren i døgndrift lige nu.

Spørgsmål: Hvor meget kan du sige om det?

- Ikke noget. Men der en hotline til McLaren. Det er der sikkert også hos Buttons folk.

Spørgsmål: Er det dit indtryk, at enten Magnussen eller Button ryger ud?

- Ja, hvis McLaren laver en aftale med Fernando Alonso, så er det logisk, at en af de andre ryger ud. Det er Alonso, som kommer til at sætte dagsordenen i forhold til, hvad der kommer til at ske med Kevin og Jenson.

Mens 22-årige Magnussen er i gang med sin første sæson i motorsportens kongeklasse, så har 34-årige Button været Formel 1-kører siden 2000. I 2009 blev briten verdensmester.

I den øjeblikkelige VM-stilling er Button nummer syv, mens Magnussen er samlet nummer 10. Abu Dhabi-løbet køres søndag i næste uge.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip