Magnussen-manager: Kevin er helt oppe at køre

Mens Fernando Alonso må ærgre sig over at gå glip af sæsonpremieren i Formel 1, er humøret anderledes højt hos hans afløser, Kevin Magnussen.

Magnussen er sikret et sæde i grandprixet i Melbourne 15. marts, fordi Alonso fortsat skal holde sig i ro efter at have pådraget sig en hjernerystelse.

- Det var en dejlig besked, og vi er meget glade. Det var uventet, men en stor chance, siger Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, til TV2 News.

- Kevin er helt oppe at køre. Han har gode minder fra sidste års løb i Melbourne, hvor han blev nummer to. Det er ikke realistisk i år, for McLaren er ikke ligeså konkurrencedygtige som dengang, forklarer hun.

Der er kun halvanden uge, til det går løs i Melbourne, så Magnussen får travlt. Men danskeren er i fornuftig form, fastslår manageren.

- Han er selvfølgelig ikke i samme form som de andre kørere, men han er klar og har holdt træningen ved lige, for man ved aldrig, hvornår sådan en chance kommer, siger Dorte Riis Madsen.

Sidste års andenplads i Melbourne var Kevin Magnussens bedste resultat i Formel 1-sæsonen, hvor han sluttede som en samlet nummer 11.

/ritzau/

 

Dagens Gossip