Magnussen nummer ni i sidste træning i Brasilien

Racerkøreren Kevin Magnussen (McLaren) har fortsat problemer med at finde farten før søndagens grandprix i Brasilien.

I den tredje og sidste træning, inden startpladserne skal fordeles klokken 17 i lørdagens kvalifikation, satte den 22-årige dansker niendebedste tid.

Fredag var Magnussen også langt efter de hurtigste konkurrenter med henholdsvis 9. og 10. bedste tid i de to første træninger i São Paulo.

Generelt havde kørerne mere fart i bilerne lørdag, hvor temperaturen i den brasilianske storby var faldet markant.

Kevin Magnussen lagde stærkt ud og et kvarter inde i den en time lange træningssession var danskeren hurtigst, men så begyndte konkurrenterne også at få mere fart på. Det betød, at Magnussens faldt langt tilbage.

Hen imod afslutningen på den sidste træning gav danskeren den igen gas, og det betød, at han kunne køre sig frem til niendepladsen.

Holdkammeraten hos McLaren, Jenson Button, har haft problemer i de første træninger, men i den afsluttende træning var briten bedre med. Button fik sjettebedste tid - et kvart sekund hurtigere end Magnussen.

Mercedes dominerede som forventet i den afsluttende træning, præcis som teamet gjorde i fredagens træninger, hvor tyske Nico Rosberg var hurtigst foran briten Lewis Hamilton. Det endte med samme facit i den sidste træning.

Lewis Hamilton fører i den samlede VM-stilling med 316 point, mens Nico Rosberg har 292 point på andenpladsen.

Jenson Button har 94 point på syvendepladsen, mens Kevin Magnussen er nummer 10 med 53 point.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip