Magnussen: Set i bakspejlet tog vi en unødvendig chance

Formel 1-køreren Kevin Magnussen (Renault) endte igen uden for pointene, da han kørte det tyske grandprix på Hockenheim søndag.

Imens de fleste formel 1-kørere på Hockenheim var tre gange i pit, var Magnussen kun to gange forbi pitten for at få friske dæk på Renault-raceren. Den strategi var kun nok til en 16.-plads for danskeren, der dermed sluttede langt fra pointene.

- Vi tog vel en chance og prøvede. Set i bakspejlet var det en unødvendig chance, men havde det virket, havde vi været heldige.

- Men vi skulle nok have været hurtigere til at se, at vi ikke kunne få dækkene til at holde lige så godt, som vi kunne i fredags (til træningen, red.) og så reagere på det, men det gjorde vi ikke.

- Vi skal sammen forbedre kommunikationen, når vi kører, for at kunne reagere på sådan noget som det, siger Magnussen til TV3+ efter grandprixet.

I første del af løbet lavede danskeren ellers flere overhalinger og kæmpede sig godt frem fra sin startposition som nummer 16.

For et kort øjeblik var han også oppe i pointene som nummer ti, men han gled længere tilbage hen mod slutningen af løbet og endte, som han startede.

- Det var et meget underholdende løb - i hvert fald i den første halvdel med nogle gode kampe. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, og det gjorde teamet også, men vi ramte den ikke rigtigt i dag, siger Magnussen til tv-stationen.

Bedre gik det for briten Lewis Hamilton (Mercedes), der kunne fejre sin fjerde grandprixsejr i træk. Han kørte suverænt og fører også i den samlede VM-stilling.

Kevin Magnussen kan nu holde lidt sommerferie, da der er fire uger til det næste grandprix, der afholdes i Belgien 28. august. Danskeren har fortsat kun seks point i den samlede stilling, hvor han har en 16.-plads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip