Magnussen: Spa-banen er helt fantastisk

- En syvendeplads er ikke noget fantastisk resultat, men det er ikke en dårlig position at starte i søndag.

Sådan opsummerede den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen (McLaren), da det efter lørdagens kvalifikation stod klart, at han søndag starter det belgiske grand prix på Spa-banen i syvende position.

Han var euforisk efter mødet med den legendariske bane.

- Jeg kan ikke overdrive hvor meget, jeg elsker at køre her. Banen er helt fantastisk at køre på i enhver racer, og forhåbentlig kan vi i morgen lave et godt resultat og hente point, siger Magnussen til holdets hjemmeside.

Positionen kom i hus, efter Magnussen faktisk havde været tæt på at blive sorteret fra allerede i Q1, hvor de første seks af de 22 kørere skulle pilles ud af kvalifikationen.

- Forholdene var ekstremt svære i dag, og faktisk var jeg tæt på slet ikke at komme til Q2, fordi jeg flat-spottede mine dæk på første omgang og havde massiv understyring. Men det lykkedes at komme igennem, så det var okay.

I det næste udskillelsesløb, Q2, satte han ottendebedste tid og slog McLaren-holdkammeraten, Jenson Button, og i Q3 sluttede danskeren igen foran sin britiske teamkollega.

Button starter søndagens grandprix som nummer 10, tre placeringer efter Magnussen, der udtrykker et enkelt ønske til vejrguderne.

- Et tørt løb i morgen ville være rart.

Den førende i VM-stillingen, tyske Nico Rosberg (Mercedes), nappede sin syvende pole position i denne sæson.

Søndagens grand prix begynder klokken 14

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip