Magnussens hold til Alonso: Giv os snart et svar

McLaren vil have Ferrari-stjernen Fernando Alonso til at træffe en beslutning omkring sin fremtid før sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi den 23. november.

Kevin Magnussens hold har endnu ikke meldt ud på, hvilke to kørere man satser på i 2015.

McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, holder i øjeblikket Magnussen og holdkammeraten Jenson Button på pinebænken på et tidspunkt, hvor der blot resterer to løb af den igangværende sæson.

- Mellem Brasilien og Abu Dhabi vil vi have, at Alonso træffer en beslutning. Ellers må vi finde en alternativ besætning, siger Boullier til bild.de.

- Vi har haft nogle gode samtaler med ham. Han vil passe godt til os, og han har signaleret, at han har lyst til det. Vi ønsker en langtidsholdbar løsning, altså tre år, og ikke kun en aftale på et enkelt år, afslører Boullier.

Det er uvist, hvilken betydning en mulig aftale med Fernando Alonso vil få for danske Kevin Magnussen, der er i gang med sin første sæson i Formel 1.

Den engelske avis Daily Mail skriver torsdag, at Jenson Button formentlig ryger ud, mens Magnussen vil få lov til at blive.

33-årige Fernando Alonso har en gang tidligere i karrieren kørt for McLaren. I 2007 havde spanieren det ene sæde hos McLaren, mens den nuværende etter i VM-stillingen, Lewis Hamilton (Mercedes), havde det andet sæde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip