Majka går efter Grand Tour-sejr hos Tinkoff-Saxo

Den polske cykelrytter Rafal Majka sigter højt, efter at han imponerede ved Tour de France, hvor han vandt to bjergetaper og den samlede bjergkonkurrence.

Søndag afslørede Majkas hold, Tinkoff-Saxo, at det havde belønnet ham med en kontraktforlængelse på tre år, så kontrakten i alt løber fire år mere.

I den periode har Majka ambitioner om at stryge helt til tops i en af sæsonens tre største etapeløb; Giro d'Italia, Tour de France eller Vuelta a Espana.

- Jeg har stadig noget at lære og skal have mere erfaring, men min ambition er at stræbe efter en samlet sejr i en Grand Tour i fremtiden.

- Jeg har meget stærke holdkammerater og virkelig dygtige sportsdirektører til at hjælpe mig hele vejen, siger Rafal Majka til Tinkoff-Saxos hjemmeside.

Sportsdirektør Bjarne Riis hentede Majka til holdet i 2011. Siden er Majka blevet nummer seks og syv sammenlagt i Giro d'Italia i de to seneste udgaver, inden han fik sit store gennembrud i Tour de France denne sommer.

Nu er han glad for, at indsatsen har ført til en kontraktforlængelse.

- Jeg er glad for at blive på holdet i yderligere tre år. I mine øjne er det belønningen for mit hårde arbejde i de seneste sæsoner.

- Jeg har trænet så seriøst og determineret i denne sæson og har modtaget mange gode råd og støtte fra Bjarne, Oleg (Tinkov, red), sportsdirektørerne og holdkammeraterne. Det er det rette hold for mig til at udvikle mig endnu mere, siger Majka.

/ritzau/

 

Dagens Gossip