Makienok vil gerne spille på hold med Elmander

Simon Makienok vil ikke have noget imod at danne makkerpar med Johan Elmander i Brøndbys angreb.

Brøndby er de seneste uger på rygteplan blevet kædet sammen med den transferfrie svensker, der for små 10 år siden var en stor succes på den storkøbenhavnske vestegn.

- Det er en spiller, jeg gerne ville spille sammen med, siger Makienok.

- Jeg husker ham fra dengang, han spillede i Brøndby og jeg selv var tilhænger. Jeg ved, at han er en enormt dygtig spiller, siger den høje Brøndby-angriber, der tror på, at han og Elmander kunne blive en god angrebsduo.

- Ja, det tror jeg.

Simon Makienok ville også selv kunne lære en del af den 10 år ældre svensker, der er blevet 33 år.

- Det er klart, at hvis der kommer en spiller ind i truppen med et godt niveau og så meget erfaring, så kan jeg lære en masse ting, siger han.

Brøndbys sportschef, Per Rud, ønsker ikke at kommentere på rygterne om, hvorvidt Johan Elmander skulle være på tale til et comeback i klubben. Svenskeren havde fra 2004 til 2006 stor succes i Brøndby.

Sportschefen risikerer også at miste nogle af sine nuværende offensive våben.

- Vi vil gerne forstærke os offensivt. Lige nu har vi et spørgsmålstegn ved Kenneth Zohore, og så ved man ikke, om der dumper et tilbud ind på Makienok.

- Jeg vil dog gerne understrege, at der er ikke nogen tilbud på Makienok lige nu. Men man ved aldrig, hvad der kan ske, siger Per Rud.

Brøndby indledte onsdag træningen frem mod den kommende superligasæson, der begynder i midten af juli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip