Malaysisk pilot bærer anti-demokratisk t-shirt: FBI frygter, han har kapret flyet

I går bekræftede Malaysias premiereminister Najib Razak, at det forsvundne Boeing 777 med vilje afveg fra sin planlagte rute mellem landets hovedstad Kuala Lumpur og Beijing i Kina.

Nu er der dukket et billede op, der viser piloten Zaharie Ahmad Shah, som styrede det forsvundne fly. På billedet bærer piloten en t-shirt med ordene: Demokratiet er dødt. Det slogan giver næring til rygterne om, at Zaharie Ahmad Shah har kapret flyet som en anti-regerings-protest. Det skriver mirror.com.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Bil med synlige skader efter ulykke søges

Et rygte som FBI frygter, der kan være noget om, skriver dailymail.com. FBI's efterforskere udtaler, at det forsvundne fly kan have været udsat for en kapring, og at det er muligt, at de 239 passagerer og besætningsmedlemmer bliver holdt tilbage på et ukendt sted.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det er kommet frem, at Zaharie Ahmad Shah var glødende tilhænger af sit lands oppositionsleder, der blev fængslet for homoseksualitet, kun få timer før flyet med de med de mange passagerer skulle lette.

Samtidig har det vist sig, at Zaharie Ahmed Shahs kone og tre børn flyttede ud af deres hjem dagen før, flyet forsvandt.  

Se billedet i fuld størrelse:

 

Dagens Gossip