Malmö-træner: Carlos Tévez gjorde forskellen

Havde det ikke været for den argentinske angriber Carlos Tévez, kunne det svenske mesterhold, Malmö FF, have sikret sig et overraskende point i Champions League-åbneren ude mod Juventus.

Men Tevez scorede to gange i anden halvleg, så den italienske mester hev en ventet sejr på 2-0 hjem.

- Vi spillede meget disciplineret i første halvleg. Vi tvang Juventus ud i hjørnerne, som vi ønskede.

- Men forskellen var absolut Carlos Tévez, selv om Juventus er et hold spækket med kvalitetsspillere, siger Malmö-træner Åge Hareide, der har en fortid som træner i Brøndby.

Også den nye Juventus-træner, Massimiliano Allegri, roste argentineren for, at sejren kom hjem på en aften, hvor spillet ikke fungerede optimalt.

- Han spillede virkelig godt, særligt i anden halvleg. Vi vandt, men det var en moderat god præstation. Det er tidligt i turneringen, og vi har stadig meget at forbedre, lyder det fra Allegri.

For Tevez var målene enden på en lang scoringstørke i Champions League. Den har varet siden april 2009, da han scorede for Manchester United mod Porto.

Han nedtonede dog betydningen.

- Det vigtige var, at vi vandt og tog de tre point, og ikke at jeg scorede, siger Tevez til Skysports.

Han scorede 19 ligamål for Juventus i den forgangne sæson, men var ikke udtaget til Argentinas landshold, der nåede finalen ved sommerens VM.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip