Manager: Magnussen er i spil hos tre Formel 1-hold

Den danske racerkører Kevin Magnussen er i forhandlinger med tre teams i Formel 1, røber danskerens manager, Dorte Riis Madsen.

Meldingen kommer efter søndagens historie i autosport.com, som skriver, at den 21-årige racerkører er favorit til at blive andenkører hos McLaren i 2014 i stedet for mexicanske Sergio Perez.

- For fire dage siden læste jeg, at Perez var ved at lukke aftalen, så han fortsætter i teamet, og i løbet af natten var den historie ændret til, at nu var Kevin Magnussen også i spil. Nu står der så, at der har været møder hos McLaren, og at Kevin er favorit.

- Jeg forholder mig ikke til rygter, men til sandheden. Kevin er blevet sat i forbindelse med teams før, hvor der slet ikke var hold i historierne.

- Der er tre teams, som er meget interesseret i Kevin i øjeblikket, og dem taler vi selvfølgelig med. Og så længe Perez ikke har lukket en aftale med McLaren, er der selvfølgelig håb for Kevin, siger Dorte Riis Madsen.

Hun vil ikke melde navnene ud på de teams, som angiveligt er interesseret i Magnussen.

McLaren, der har Magnussen som reservekører, er selvsagt det ene team. Force India og Marussia er på rygteplan også blevet sat i forbindelse med danskeren.

McLaren har meldt ud, at der snart kommer en afklaring om, hvem der bliver den anden kører i teamet i 2014 ved siden af Jenson Button.

- Jeg har ikke hørt, at der skulle være en bestemt dag, hvor McLaren vil melde noget ud. Jeg er næsten i kontakt med McLaren hver dag, og det er Kevin også, fordi han er deres udviklingskører.

- Men den slags kontakt har vi haft med dem de seneste to år, efter at Kevin blev tilknyttet teamet, siger manageren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip