Manager roser storspillende Okore: Et enestående comeback

Aston Villas manager, Paul Lambert, er svært tilfreds med Jores Okores præstation i mandagens 1-1-opgør mod topholdet Southampton i Premier League.

Den 22-årige dansker havde fået plads i Aston Villas centrale forsvar sammen med Ciaran Clark, da tre af Okores konkurrenter på pladsen alle er ude med skader.

- De to unge midterforsvarere var enestående, det synes jeg virkelig. De var fremragende, siger Paul Lambert til Aston Villas hjemmeside.

- Jores Okore har ikke spillet i 14 måneder. Og han var enestående. Ciaran Clark viste vejen og hjalp ham. Ciaran var fremragende.

- Vi havde to unge gutter i hjertet af vores forsvar. Ciaran har været inde og ude af holdet, men han skuffer aldrig, når han kommer på banen. Jores var enestående, understreger Paul Lambert.

Forud for kampen havde Okore blot fået spilletid i enkelte kampe med landsholdet og U21-landsholdet tidligere på efteråret. Han fik en glimrende start i Aston Villa sidste sæson, men rev sit ene korsbånd over og blev langtidsskadet.

Jores Okore har dog været klarmeldt i flere måneder, men har stået i skyggen af Philippe Senderos, Ron Vlaar og Nathan Baker.

Deres skadesfravær er nu Okores chance.

- Ingen vender umiddelbart tilbage. Ron og Philippe er ude i nogle uger, og Nathan er væk i længere tid, fortæller Paul Lambert til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip