Manchester-avis: Louis van Gaal skal fyres - nu

Tålmodigheden med Manchester Uniteds pressede manager, Louis van Gaal, er ophørt hos avisen Manchester Evening News efter torsdagens fiasko i Herning.

Her tabte storklubben 1-2 til FC Midtjylland, som "nok kun to procent" af læserne kendte eksistensen af inden kampen, bemærker en anden avis - The Guardian - spydigt og konstaterer, at nederlaget markerer et nyt lavpunkt for United og klubbens hollandske manager.

Manchester Evening News er enig.

Klubbens ejere kan ikke "lade denne langsomme død trække ud længere", skriver avisens United-ekspert.

- Louis van Gaals troværdighed som Manchester United-manager hænger i laser. Hans beundringsværdige CV fra tidligere ligger i ruiner, og Uniteds eget omdømme smuldrer skræmmende fart for øjnene af de ansvarlige på Old Trafford, lyder det videre.

- The Reds blev i Danmark gjort til grin over hele Europa. Besejret af et hold, som kun har eksisteret siden 1999, da United var en supermagt på kontinentet, skriver journalist Stuart Mathieson i en kommentar.

At FC Midtjylland "fuldstændigt ydmygede" en klub, som før i tiden kunne slå de største i Europa, er helt uacceptabelt, mener han.

Hvis Uniteds amerikanske ejere ikke lytter til kritikken fra de mange tilhængere, som i lang tid har kritiseret Uniteds præstationer både under kampene og på de sociale medier, så risikerer ejerne at stå over for en "opstand" fra tilhængernes side.

Og fansene kan ramme ejerne, hvor det gør mest ondt: Ved ikke at forny deres sæsonkort, advarer Stuart Mathieson.

- Glem José Mourinho, glem Mauricio Pochettini. På nuværende tidspunkt er van Gaals efterfølger ligegyldig. Det handler om at være fornuftig og endelig indse, at det bare ikke fungerer og aldrig kommer til det.

- Befri Louis van Gaal og tilhængerne for deres lidelser NU, afslutter han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip