Manchester City vil beholde Frank Lampard

36 år kan være en fremskreden alder for en midtbanespiller, men Chelsea-legenden Frank Lampard har formået at gøre sig positivt bemærket i denne halvsæson hos Manchester City.

Her befinder han sig på en halvårlig lejekontrakt, som udløber til årsskiftet, hvorefter han efter planen tiltræder hos Major League Soccer-klubben New York City, der ejer ham.

Men Manchester Citys manager ønsker at forlænge lejeaftalen.

- Jeg mener, at Frank har været en vigtig spiller for os, og jeg håber ikke, at det vil blive et problem at få ham til at blive, siger Manuel Pellegrini.

Han er dog bevidst om, at han ikke er den eneste, der har noget at skulle have sagt.

- Jeg kan ikke bare sidde på den ene side og sige, hvad der skal ske med ham. Han er her på en låneaftale, og der er også en anden klub involveret.

- Men jeg håber, at vi kan have en afgørelse så hurtigt som muligt, da det er vigtigt for os og spillerne, siger manageren.

Frank Lampard har i denne sæson scoret tre gange i 10 optrædener i Premier League, hvor Manchester City ligger på andenpladsen med tre point op til topholdet Chelsea.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip