Manchester City vil lukke hullet til Europas bedste

Manchester City har sat sig selv på tronen i England med to mesterskaber i de seneste tre sæsoner. Nu vil klubben gøre det samme i Europa.

Klubben satser stort på Champions League-succes, efter gennembruddet er udeblevet i de seneste sæsoner.

Allerede i den første kamp i årets turnering får City mulighed for at måle, hvor klubben står i forhold til kontinentets bedste klubber.

Onsdag gælder det udekampen mod Bayern München, som holdet har trukket i Champions Leagues gruppespil for tredje gang på fire sæsoner.

- Det er efterhånden et sted, vi er blevet vant til, og hver eneste gang er det en mulighed for at bevise sig selv, siger Citys anfører, Vincent Kompany, og uddyber.

- Vi tager det som en udfordring. Bayern er en af de tre bedste klubber i verden lige nu. Der er formentlig ingen eller i hvert fald ikke mange sværere steder at spille.

- Jeg mener, at det er på tide, at vi gør disse kampe tætte og endelig lukker hullet mellem os og disse top-tre-klubber, siger Kompany.

Da de to hold krydsede klinger i den forgangne sæson, gik begge videre, men City fik en sværere lodtrækning til ottendedelsfinalen, da Bayern tog førstepladsen efter at have været bedre indbyrdes i forhold til City.

Det endte da også med, at ottendedelsfinalen blev endestationen for City efter et samlet nederlag til Barcelona. I denne sæson stræber City efter førstepladsen, der kan give en nemmere vej fremadrettet i turneringen.

- Vi har set, hvor meget det kan skade ens håb og ambitioner ikke at slutte øverst i gruppen. Sidste år var det tæt, og kun et enkelt mål gjorde forskellen på at trække Barcelona eller et hold, der ville være nemmere at slå.

- Set i det lys er kampen vigtig, siger Kompany med hentydning til onsdagens kamp.

Den begynder klokken 20.45.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip