Manchester City vil videre i Europa med mål og sejr

Efter 2-2 på udebane mod Paris Saint-Germain kan Manchester City nøjes med 0-0 på hjemmebane tirsdag for at komme videre fra Champions League-kvartfinalen på reglen om udebanemål.

Men det kommer ikke på tale ifølge City-manager Manuel Pellegrini. Holdet skal jagte sejren mod PSG, og der skal laves mål.

- Hvis vi tror, at vi skal forsøge at spille 0-0, så kommer vi til at tabe kampen, tror jeg. Det er ikke sådan, vi normalt spiller, siger Pellegrini til nyhedsbureauet AFP.

- Jeg mener, at det vigtigste for dette hold er altid at score.

Med offensive trumfkort som Sergio Agüero, David Silva, Yaya Toure og Kevin De Bruyne er målscoring da heller ikke holdets største problem, og det skal udnyttes.

- Det er et hold, som er sat op til at score mål - et hold, som er sat op til at spille, lyder det fra den chilenske Manchester City-manager.

Modstanderne fra PSG er røget ud af Champions League i kvartfinalen de seneste tre år, og fansene længes efter en semifinale i Europas største klubturnering.

- Hvis vi vinder, vil det være med til at skabe en ny æra i fransk fodbold. Det vil forandre ting, og det vil være et stort gennembrud, hvis vi kommer i semifinalen for første gang (i klubbens historie, red.), siger PSG-træner Laurent Blanc ifølge Reuters.

- Men det er ikke det ultimative mål. Forventningerne til os er høje, og de vil forblive høje, indtil vi endelig vinder Champions League en dag, tilføjer han.

Kampen mellem de to nyrige klubber spilles tirsdag klokken 20.45, hvor også Real Madrid og Wolfsburg tørner sammen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip