Manchester United ændrer i hollænders skadesprognose

Fodboldspilleren Daley Blind er ude i omkring seks måneder, efter at han i sidste uge pådrog sig en alvorlig knæskade i en landskamp for Holland.

Det var i hvert fald meldingen fra Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, torsdag eftermiddag på klubbens egen hjemmeside.

- Blind er ikke klar, han har en skinne på knæet. Han har brug for 10 dages hvile. Derefter vil vi foretage endnu en skanning for at få mere at vide om hans skade.

- Det er ikke så slemt, som lægerne troede efter kampen, men det bliver en lang affære, tror jeg, seks måneder eller deromkring, lød det fra Louis van Gaal til Manchester Uniteds hjemmeside.

Kort tid efter var meldingen imidlertid anderledes. Nu var det sidste citat på hjemmesiden ændret, så van Gaal blev citeret for at sige følgende:

- Det er ikke så slemt, som lægerne troede efter kampen, men det bliver en lang affære, tror jeg, men ikke seks måneder eller deromkring, lyder det nu i det redigerede citat fra manageren.

Daley Blind blev knæskadet i Hollands 6-0-sejr hjemme over Letland i EM-kvalifikationen.

Blind kom til Manchester United fra hollandske Ajax før denne sæson.

Han har spillet med i otte Premier League-kampe og scoret et mål i sæsonen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip