Manchester United sejrer efter Mata-opvisning

01/10/2015

Manchester United sikrede lidt opmuntring for engelsk klubfodbold i Champions League, da United onsdag besejrede Wolfsburg 2-1.

Sejren betyder, at gruppe B nu er en helt åben affære, da CSKA Moskva samtidig vandt 3-2 over PSV Eindhoven. Dermed har alle hold tre point efter to kampe.

Manchester United topper i øjeblikket Premier League og hungrer efter succes i Champions League, da United lagde ud med et skuffende nederlag ude til PSV Eindhoven i det første gruppeopgør.

Derfor talte kun sejr talte i aftenens møde med Wolfsburg, der havde Nicklas Bendtner på bænken fra start.

Danskeren var med fra start i Wolfsburgs sejr over CSKA Moskva, men han måtte sætte sig på bænken på Old Trafford, hvor Bas Dost var foretrukket. Bendtner blev sendt på banen med 20 minutter igen, da tyskerne var bagud 1-2.

Der var blot spillet fire minutter, da gæsterne udspillede Uniteds forsvar. Bolden endte hos Daniel Caligiuri. Han svigtede ikke og passerede David De Gea til tysk 1-0-føring.

Herefter lå presset på United, der kunne øjne en skrækkelig start på Champions League-gruppespillet med nul point efter to kampe.

Efter en halv time havde Daniel Caligiuri armene for langt ude fra kroppen i eget felt, og bolden ramte ham på hånden.

Det gav straffespark til United.

Juan Mata fik Wolfsburgs målmand Diego Benaglio fintet til den ene side, og han lagde sikkert bolden i den modsatte til 1-1 i en tempofyldt første halvleg.

Otte minutter efter pausen diskede Mata så op med rendyrket fodboldkunst. Efter et United-pres endte en luftbold hos Mata, der ganske enkelt med ryggen til spillede Chris Smalling helt fri med en hælaflevering, hvor bolden fløjt over Wolfsburg-forsvaret.

Smalling udnyttede det fornemme oplæg og scorede sejrsmålet.

I gruppens andet opgør tog CSKA Moskva hjemme mod PSV Eindhoven. Her stod der Seydou Doumbia på det hele i første halvleg. Den 27-årige angriber fra Elfenbenskysten stod således for et opsigtsvækkende hattrick i første halvleg, da han scorede alle CSKA's mål i 3-0-føringen.

Det første blev sat ind efter et hjørnespark, hvor der opstod trængsel i PSV-forsvaret. Herefter scorede Doumbia to gange på straffespark, mens han så sandelig også misbrugte et straffespark ét minut før pausen.

Efter en times spil reducerede Maxime Lestienne, og otte minutter senere var Lestienne igen på pletten, da han reducerede til 2-3.