Manchester United taber topkampen mod Southampton

Nummer tre og fire i Premier League byttede søndag aften plads, da Southampton på udebane vandt 1-0 over Manchester United.

På Old Trafford blev indskiftede Dusan Tadic matchvinder med 20 minutter tilbage af den generelt skuffende og chancefattige topkamp. Tadic havde blot været på banen i lidt over fem minutter.

Southampton har på tredjepladsen 39 point, mens Manchester United dumper ned på fjerdepladsen med 37 point.

Manchester United pressede gevaldigt på efter Tadic-scoringen, men værternes offensiv var en skuffelse i hele opgøret.

Den hollandske angriber Robin van Persie blev allerede taget ud efter en times spil, og den argentinske kantspiller Angel Di Maria blev udskiftet kort efter 1-0-målet.

Southamptons defensiv stod godt i hele kampen, og det var faktisk begrænset, hvad udeholdets keeper, Fraser Forster, skulle foretage sig i opgøret.

Den danske målmand Anders Lindegaard var i øvrigt som ventet sendt på tribunen, efter at Manchester United har givet den tidligere FC Barcelona-keeper Victor Valdés en kontrakt.

Valdes er nu gardering for sin spanske landsmand David De Gea, og spørgsmålet er, om Lindegaard ser perspektiver for sig selv som tredjevalget i Manchester United.

De Gea havde som kollegaen Forster heller ikke meget at lave i topkampen, men spanieren sprællede forgæves, da Tadic scorede, efter at gæsterne havde ramt træværket i første omgang.

Mens Southampton og Manchester United kæmper om tredjepladsen, så er Chelsea og Manchester City stukket af i toppen.

Chelsea topper med 49 point, to mere end mestrene fra Manchester City.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip