Manchester United taber topkampen mod Southampton

11/01/2015

Nummer tre og fire i Premier League byttede søndag aften plads, da Southampton på udebane vandt 1-0 over Manchester United.

På Old Trafford blev indskiftede Dusan Tadic matchvinder med 20 minutter tilbage af den generelt skuffende og chancefattige topkamp. Tadic havde blot været på banen i lidt over fem minutter.

Southampton har på tredjepladsen 39 point, mens Manchester United dumper ned på fjerdepladsen med 37 point.

Manchester United pressede gevaldigt på efter Tadic-scoringen, men værternes offensiv var en skuffelse i hele opgøret.

Den hollandske angriber Robin van Persie blev allerede taget ud efter en times spil, og den argentinske kantspiller Angel Di Maria blev udskiftet kort efter 1-0-målet.

Southamptons defensiv stod godt i hele kampen, og det var faktisk begrænset, hvad udeholdets keeper, Fraser Forster, skulle foretage sig i opgøret.

Den danske målmand Anders Lindegaard var i øvrigt som ventet sendt på tribunen, efter at Manchester United har givet den tidligere FC Barcelona-keeper Victor Valdés en kontrakt.

Valdes er nu gardering for sin spanske landsmand David De Gea, og spørgsmålet er, om Lindegaard ser perspektiver for sig selv som tredjevalget i Manchester United.

De Gea havde som kollegaen Forster heller ikke meget at lave i topkampen, men spanieren sprællede forgæves, da Tadic scorede, efter at gæsterne havde ramt træværket i første omgang.

Mens Southampton og Manchester United kæmper om tredjepladsen, så er Chelsea og Manchester City stukket af i toppen.

Chelsea topper med 49 point, to mere end mestrene fra Manchester City.