Mand anholdt for drab på sin kone i Ballerup

En mand er anholdt og sigtet for drab i forbindelse med fundet af en død kvinde i Ballerup onsdag. Der er tale om kvindens mand.

Politiet behandlede i første omgang sagen som et mistænkeligt dødsfald, da man ikke ville udelukke muligheden for et drab.

- Jeg kan bekræfte, at der er anholdt en person i sagen, fortæller politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Ritzau.

Retten i Glostrup oplyser, at der torsdag eftermiddag skal fremstilles en mand i grundlovsforhør, og at han er sigtet for manddrab. Ifølge Bent Isager-Nielsen er der tale om sagen fra Ballerup.

- Men der er fortsat meget i den sag, som skal undersøges til bunds, siger politiinspektøren.

Det var pårørende til kvinden, som onsdag slog alarm, da de ikke kunne komme i kontakt med hende, oplyste politiet til Ritzau onsdag.

Efterfølgende blev kvinden fundet død i en lejlighed i Hede-Magleparken i Ballerup, og en obduktion af liget skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet.

Ifølge efterforskningsleder Carsten Jansson blev manden anholdt allerede onsdag eftermiddag. Anholdelsen fandt sted i Ballerup.

Umiddelbart er det dog ikke nagelfast, at der er tale om et drab. Det håber Carsten Jansson at blive klogere efter obduktionen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip