Mand anholdt for drab på sin kone i Ballerup

En mand er anholdt og sigtet for drab i forbindelse med fundet af en død kvinde i Ballerup onsdag. Der er tale om kvindens mand.

Politiet behandlede i første omgang sagen som et mistænkeligt dødsfald, da man ikke ville udelukke muligheden for et drab.

- Jeg kan bekræfte, at der er anholdt en person i sagen, fortæller politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Ritzau.

Retten i Glostrup oplyser, at der torsdag eftermiddag skal fremstilles en mand i grundlovsforhør, og at han er sigtet for manddrab. Ifølge Bent Isager-Nielsen er der tale om sagen fra Ballerup.

- Men der er fortsat meget i den sag, som skal undersøges til bunds, siger politiinspektøren.

Det var pårørende til kvinden, som onsdag slog alarm, da de ikke kunne komme i kontakt med hende, oplyste politiet til Ritzau onsdag.

Efterfølgende blev kvinden fundet død i en lejlighed i Hede-Magleparken i Ballerup, og en obduktion af liget skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet.

Ifølge efterforskningsleder Carsten Jansson blev manden anholdt allerede onsdag eftermiddag. Anholdelsen fandt sted i Ballerup.

Umiddelbart er det dog ikke nagelfast, at der er tale om et drab. Det håber Carsten Jansson at blive klogere efter obduktionen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip