Mand anholdt i fly for forsøg på at kidnappe barn til Danmark

En fars forsøg på at kidnappe sin 7-årige søn fra Tyrkiet til Danmark blev stoppet i sidste øjeblik, da faderen blev anholdt i flyet, netop som det gjorde klar til at flyve mod København.

Det skriver den tyrkiske avis hurriyetdailynews.

Ifølge den tyrkiske avis er drengen født i Danmark af tyrkiske forældre, der havde mødt hinanden i Danmark, hvor de boede sammen. 

Faderen havde fået forældremyndigheden over drengen på den tyrkiske ambassade i København, inden parret valgte at flytte til Tyrkiets hovedstad, Ankara. 

Senere ønskede kvinden dog at forlade manden, fordi han skulle have optrådt voldeligt overfor hende, og der blev indgivet anmeldelse mod manden for drabsforsøg. Den 7-årige drengs far anmeldte herefter kvinden for vanrøgt af drengen, men den 19. november valgte retten at give forældremyndigheden over drengen til moderen. 

Dagen efter forsøgte faderen at flyve til Danmark sammen med sin egen mor og sønnen, men både faderen og drengens bedstemor blev anholdt i flyet og afhørt af det tyrkiske politi under mistanke for forsøg på kidnapning.

Ifølge hurriyetdailynews forklarede faderen og bedstemoderen til politiet, at de bare ønskede at tage drengen på ferie til Danmark. 

 

 

Dagens Gossip