Mand bruger 100.000 dollar på at ligne Bieber

Der er mange, der synes at Justin Bieber er lidt af en godte, men en 33-årig mand synes, at Bieber er så pæn, at han vil ligne ham.

Toby Sheldon fra Los Angeles har brugt næsten 100.000 dollar, 545.000 kroner, på at ligne superstjernen, skriver ABC News.

Sheldon, der er en 33-årig sangskriver, blev i 2008 så besat af at ligne den 19-årige sanger, at han gik til en skønhedsskirurg med et billede af Bieber under armen.

- Da Justin blev kendt, var hans ansigt alle steder, og jeg blev ved med at tænke "jeg vil gerne ligne ham", siger han til Daily Mail.

Toby Sheldon, der allerede havde fået en hårtransplantation, kunne ikke nøjes med én operation for at komme til at ligne Bieber.

- Der skulle tre transplantationer og 21.000 dollar til, fortæller han om sine operationer.

 Ud over at få rettet sin hårgrænse, har Toby Sheldon også fået fyldt sine læber, sin pande og tindinger med Botox. Og i 2012 brugte han yderligere 5.000 dollar på at få løftet sine øverste øjenlåg.

Men det var ikke helt let for ham at finde en læge, der ville gå med til at operere ham.

- Jeg måtte besøge otte forskellige kirurger, fordi de alle synes, jeg var skør, fordi jeg gik op i små detaljer.

Senest har han fået en 30.000 dollar dyr operation, så hans smil minder mere om "Baby"-sangerens.

- Først gik jeg kun op i specifikke dele af hans drengede udseende, såsom hans hår og ansigtsstruktur. Ved at bruge hans charmerende babyansigt som min inspiration, har jeg kunne rekonstruere hele mit udseende og vedligeholde et mere ungdommeligt ydre gennem skønhedskirurgi, siger han. 

Selvom Toby Sheldon har brugt over 100.000 dollar på at ligne Bieber, er han langt fra færdig. Han planlægger stadig at få lavet sin næse og kæbe.

Se billederne nedenunder...

Newspaq

 

Dagens Gossip