Mand død efter han ladede sin iPhone op om natten

Et overophedet iPhone-batteri var årsagen til, at 53-årige Marek Kruger døde af røgforgiftning i sit hjem i England i august sidste år. 

Den 53-årige var sengebundet, efter han to år forinden var blevet diagnosticeret med en tumor i hjernen, der gjorde en lang række dagligdags gøremål uoverskuelige, skriver Mirror.

Tumoren havde gjort ham lam i venstre side af kroppen, og derfor tilbragte han det meste af sin tid i sengen. 

Læs også: Apple tilbagekalder potentielt farlige stik - tjek her, om dit skal indleveres

Han havde derfor en forlængerledning sat til den oplader, han brugte til sin iPhone 5, som han næsten altid havde liggende på sengen til venstre for sig. 

Det viste sig at være fatalt for 53-årige Marek Kruger for om natten den 9. august sidste år, lå iPhonen i opladeren, hvor batteriet blev overophedet, fordi varmen ikke kunne komme væk på grund af dynen. 

- Det svarer til at komme dynen ind i et bål bare meget langsommere, forklarede brandteknikeren Jonathan Fuguet under en høring, der skulle klarlægge omstændighederne for den 53-årige mands død. 

Læs også: 9-årig pige falder i søvn med sin mobil: Vågner med brændemærke på benet

 Marek Krugers dødsårsag var røgforgiftning, selvom 64 procent af hans krop var dækket af brandsår efter ulykken. Men på grund af hans lammelse, opdagede han ikke noget. 

- Han har ikke oplevet, hvad der er foregået. Han var slået ud af røgen fra ilden, der var antændt af batteriet, som var dækket af dynen, forklarede Jonathan Fuguet ved høringen. 

 

 

Dagens Gossip