Mand dræber kvinde med machete i Tyskland

En mand bevæbnet med machete har dræbt en kvinde og såret to andre mennesker i byen Reutlingen i det sydlige Tyskland.

Mange mennesker flygtede i panik fra stedet, da manden gik til angreb, skriver Bild.

Gerningsmanden er anholdt, tilføjer avisen. Den bringer et billede af den formodede gerningsmand, som ligger i håndjern på fortovet, mens to politibetjente bevogter ham.

Politiet bekræfter over for det tyske nyhedsbureau dpa, at en mand er anholdt, efter han dræbte en kvinde med machete midt i Reutlingen.

Tilsyneladende arbejdede kvinden i en shawarma-restaurant i byen, erfarer Bild.

Det er ikke umiddelbart klart, om de to sårede er kommet alvorligt til skade, lige som der ikke umiddelbart er andre oplysninger om angrebet. Heller ikke om et motiv.

- Gerningsmanden var helt vanvittig. Han løb sågar med sin machete efter en patruljevogn, siger et øjenvidne til Bild.

Øjenvidnet fortæller videre til avisen, at en bilist i en BMW tilsyneladende besluttede at trykke på speederen og køre manden ned for at stoppe ham. Efter påkørslen lå han stille på jorden.

Vidnets oplysninger er ikke bekræftet af politiet.

Reutlingen ligger omkring 35 kilometer syd for Stuttgart.

Machete-angrebet kommer to dage efter, at en 18-årig tysk-iransk mand skød omkring sig i et indkøbscenter i München og dræbte ni mennesker. Efter skyderiet rettede den 18-årige gerningsmand tilsyneladende sit våben mod sig selv og tog sit eget liv.

Mandag aften angreb en 17-årig dreng togpassagerer med en økse og en kniv. Fem blev såret, heraf fire alvorligt. Det skete i byen Würzburg, der ligeledes ligger i det sydlige Tyskland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip