Mand eftersøgt for eksplosion ved værtshus

Der lød et brag ved et værtshus i Fredensborg natten til fredag, og politiet mistænker en sur værtshusgæst for at stå bag eksplosionen. En person er kommet lettere til skade, oplyser Nordsjællands Politi.

Episoden begyndte med tumult på Café 13 på Christoffer Boecksvej kort efter midnat. En mand forlod stedet i vrede med ordene "jeg smadrer det hele" ifølge politiet. 20 minutter senere lød braget.

- Der var omkring 20 gæster, og der er oplysninger om én, som blødte fra sin hånd, men vi ved ikke, om det er i forbindelse med eksplosionen eller glasskår efterfølgende, siger vagtchef Henrik Rasmussen til Ritzau.

Et vindue og en dør er ifølge Fredensborg Lokalavis blæs ud ved eksplosionen.

- Glasskårene er landet inde i restauranten, så det er noget, som er kommet udefra ifølge mine oplysninger. Der er dog ødelagt inventar på værtshuset, fortæller vagtchefen.

Det er uvist, om braget kom fra en hjemmelavet bombe eller kraftigt fyrværkeri. Politiet er i øjeblikket i gang med at undersøge tekniske spor på gerningsstedet.

Efter braget opstod der igen tumult udenfor værtshuset, hvorefter den formodede gerningsmand slap væk med sin kæreste i en bil.

Politiet leder nu efter manden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip