Mand får 10 års fængsel for sexovergreb

En 51-årig mand er af Retten i Svendborg blevet idømt 10 måneders fængsel for at have seksuelt krænket to femtenårige piger. Det skriver Fyens.dk.

Han er dømt for at have haft sex med sin datters 15-årige udviklingshæmmede skoleveninde, efter at han gennem Facebook udnyttede hendes tilstand til at udføre de seksuelle krænkelser.

- Vi har hørt pigen, der virkede troværdig i retten, og vi er ikke i tvivl om, ud fra psykolograpporter, at pigen er mentalt retarderet.

- Hun havde ganske vist selv en livlig fantasi, men du vidste fra forskellige skolesamtaler, at pigen var retarderet, lød det fra retsformand Bente Thanning, ifølge Fyens.dk, da dommen blev oplæst.

Desuden har den dømte krænket sin 15-årige steddatter ved at onanere foran hende i hjemmet.

Den dømte har blottet sig utallige gange foran steddatteren, der også havde overværet ham onanere foran hende over 100 gange. Det stod på, fra da datteren var 15 år, og indtil hun blev 17 år.

Den udviklingshæmmede pige skal han betale 40.000 kroner til for tort og svie. Steddatteren, som han onanerede overfor, skal han betale 10.000 kroner til.

Manden blev frifundet for en sex-anklage mod sin egen datter, der er krænket over en række billeder af hende i delvist afklædt tilstand, der lå på mandens computer.

Retsformanden lagde vægt på, at de ikke var delt med andre.

Manden blev desuden dømt for at være i besiddelse af flere end 100.000 pornobilleder, hvoraf flere af dem var af mindreårige.

Da politiet gennemsøgte hans hjem, fandt man desuden 42 billeder af en 19-årig pige, der var fotograferet nøgen i badet, mens hun masturberede.

/ritzau/

 

Dagens Gossip