Mand får snart syet sit numsehul sammen: Nu udnytter han den sidste tid på bedst mulige måde

At forrette sin nødtørft er naturligt. At få penge for at gå på toilettet og tage billeder af det, er måske knapt så naturligt. Men det har en naturlig forklaring, når det kommer til den britiske mand Paul Silvers aktiviteter den seneste tid.

Han har lagt billeder på de sociale medier af, at han sidder på toilettet i det britiske parlament, i det kendte koncerthus Royal Albert Hall og en masse andre prominente steder.

Baggrunden er, at Paul lider af Crohns sygdom, som er en slags kronisk betændelsestilstand i tarmene og anus. Det sørgelige resultat for ham er, at han skal gennemgå en større operation den 21. april i år, hvor lægerne vil sy hans numsehul til.

Det kan dermed ikke bruges for eftertiden, og som den oppotonist, Paul er, har han valgt at blogge om oplevelsen og ikke mindst samle penge ind til børn med samme lidelse som ham.

- Jeg tænker det sådan her: Jeg mistede min værdighed for lang tid siden. Jeg har fået foretaget alle de her procedure så som koloskopier, og når det kommer til den her aktivitet, så har jeg ikke nogen værdighed tilbage, og det er jeg egentlig glad for, for så kan jeg i det mindste have det sjovt med det, siger han til det britiske medie Metro

Han har dermed valgt at lave fis (så at sige) med skidtet, og nyde den sidste tid, han har, inden han med egne ord kommer til at ligne en Ken-dukke bagfra.

I øvrigt, tilføjer han, fungerer alt foran, som det skal. Fremover skal han i stedet bære en stomipose, der bør gøre hans live lettere og mindre smertefuldt.

Vi synes, det er skide godt gået (undskyld, den fes ligesom bare ud). 

Læs også: Folk elsker videoen: Denne numse og penis har et vigtigt budskab til dig

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip