Mand faker sin egen død - vil ikke giftes

Skrevet af Sol Stoffregen

18/08/2014

Mest læste i dag

23-årige Brit Alex Lanchester ved ikke, om hun nogensinde kan stole på en mand igen efter en kedelig oplevelse, hun havde med sin ex-forlovede, som fik meget kolde fødder.

Det skriver nyhedsmediet Mirror.

Læs også: Se bridezillas liste: Derfor bliver du ikke inviteret til mit bryllup

Engelske Brit Alex Lanchester var knust, da hun fik et opkald fra sin amerikanske forlovedes far, der meddelte, at hans søn og hendes forlovede, Tucker Blandford, var død på tragisk vis. Hendes livs kærlighed havde åbenbart lidt af en depression og havde kastet sig ud foran en bil, der havde dræbt ham, lød meldingen.

Da den ulykkelige brud havde sundet, ringede hun tilbage til Tuckers forældre for at kondolere. Men Tuckers undrende forældre fortalte, at deres søn havde det fint og ikke var død.

Læs også: Hun skulle bare i føtex, men fik sit livs overraskelse midt på gaden

Ifølge Mirror havde Tucker udgivet for at være sin far og havde ringet med den grusomme besked til Brit, som gik lige i fælden. Da sandheden gik op for hende, var hun knust.

- Alt hvad jeg gjorde var at elske ham, forklarer Brit Alex Lanchester, som var håbløst forelsket i Tucker, til Mirror og tilføjer:

- Efter dette ved jeg ikke, om jeg kan stole på en mand igen.

Læs også: Forældre lod søn pjække for at være med til deres bryllup: Nu er de sigtet af politiet

Brit Alex Lanchester havde længe glædet sig til parrets forestående bryllup, som skulle finde sted et par måneder efter Tuckers "dødsfald". Hun havde ikke set sin forlovede i flere måneder på grund af afstanden, og hun havde set frem til at fortælle ham om alle de planer, hun havde lagt for deres store dag.

Tuckers forældre anede ikke, at parret havde planer om at gifte sig - det havde sønnen ikke nævnt.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Amerikanske Tucker og engelske Brit mødte hinanden i august 2012, hvor Brit studerede i Tuckers hjemby Connecticut. 

Parret skulle have været gift i sidste uge.

Se billeder af parret her: