Mand falder død om, efter han spillede computerspil i 19 timer uden pause

Overvågningsbilleder fra en netcafe i Shanghai i Kina viser, hvordan en 24-årig mand, Wu Tai, var dybt optaget af at spille computerspil i 19 timer i træk - lige indtil han faldt død om. Det skriver Daily Mail.

Efter at have siddet klistret til skærmen med det populære computerspil World Of Warcraft begyndte Wu Tai pludselig at hoste blod op og få det dårligt. Han hostede voldsomt og faldt sammen i stolen.

Læs også: "Stativ, stakit, kasket": Derfor kan du ikke finde ud af at sige det

Chokerede spillere i netcafeen spurgte den unge mand, om han havde brug for hjælp.

- Han duppede sin mund med et lommetørklæde, hvor der var blod på. Jeg spurgte ham, om han var ok, og han sagde, at han havde set bedre dage, men at han ville være ok snart, forklarer 20-årige Hsin Lo, der spillede World of Warcraft ved siden af Wu Tai.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Netcafeen ringede efter en ambulance, da Wu Tai ikke virkede til at få det bedre. På trods af sin tilstand fortsatte Wu Tai med at spille, selvom han blev dårligere. Kort før ambulancen nåede frem, døde han i sin stol.

Politiet vil nu undersøge, hvad der forårsagede den unge mands død, selvom politiet formoder, at der er en sammenhæng mellem hans intensive spilleri og pludselige død.  

Se billederne fra overvågningen i netcafeen:

 

Dagens Gossip