Mand filmer mystisk fænomen på himlen: Er dette en UFO forklædt som sky?

En amerikansk mand gjorde sig forleden et særsyn, da han fra sit vindue lagde mærke til noget, der ved første øjekast lignede en helt almindelig sky.

Flere ting tyder dog på, at der var tale om noget helt andet, og nu spekuleres der i, om skyen i virkeligheden er en UFO.

Det mystiske objekt blev filmet i søndags i det nordlige Philadelphia i USA, hvor Hector Garcia bed mærke i noget på himlen, der ikke var helt normalt.

Læs også: Mystiske UFO'er set på direkte optagelser – indtil NASA afbrød forbindelsen

'I morges kiggede jeg ud ad mit vindue, da en sky med blinkende lys kom ned fra himlen', skriver amerikaneren på YouTube om den oplevelse, som han hurtigt fik fanget på mobiltelefonens kamera.

I videoen - der kan ses under artiklen - kan man se, at skyen har et sært bevægelsesmønster.

Optagelserne har fået flere folk til at spekulere i, om der i virkeligheden er tale om et rumskib, der på snedig vis havde forklædt sig som sky.

- Jeg har set mange videoer af UFO'er, og de har ofte det til fælles, at de enten ser for godt ud til at være ægte, eller også er objektet filmet så langt væk, at det er umuligt at bestemme, hvad der er tale om, siger UFO-eksperten Nigel Watson til metro og fortsætter:

Han vil ikke afvise, at computerteknologi står bag skabelsen af den mystiske sky.

- Men den ser i høj grad ud til at være 'fremmed', og den har fået fans af konspirationer til at spørge, om det er en 'usynlig' stealth-drone eller en form for skinnende enhed, der bor på himlen, siger Nigel Watson.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip