Mand finder hjerteskærende besked, da han tjekker den ‘hemmelige’ indbakke på Facebook

12/04/2016 16:06

Ninna Andreasen

Nyheder

Mest læste i dag

I indbakken på Facebook gemmer sig nogle mapper, som de færreste får tjekket jævnligt.

Det gælder også Michael Kendall, som efter The Lad Bible skrev om den hemmelige indbakke, tjekkede sin.

Han var blandt de mange brugere, der kommenterede på artiklen om mappen på Facebook, men hans besked var noget anderledes, skriver mediet. Da han åbnede indbakken, lå der en besked fra hans fars kæreste.

- Min far var alkoholiker og gjorde mit, min mors og søsters liv til et levende helvede i 15 år. Det nåede derud, hvor vi var nødt til at flygte fra hjemmet. Derefter blev han ved med at misbruge os. Efter et stykke tid kom der ro på, og vi hørte intet i månedsvis, skriver han.

Familien modtog et opkald fra Michael Kendalls onkel, som fortalte, at faderen var død et par dage tidligere.

- Det var et stort chok. Vi havde været nødt til at blokere ham på Facebook på grund af chikane, så vi ville ikke have vidst det, hvis han havde prøvet at kontakte os. Jeg har altid hadet ham, fordi han ikke kontaktede os, selvom han vidste, at han var ved at dø. Jeg var nær blevet væk fra begravelse. Jeg bar ikke hans kiste, og indtil i sidste uge var jeg glad for, at han var væk, lyder det fra Michael Kendall.

Da han læste artiklen om, at der fandtes en hemmelig indbakke-mappe, kiggede han for at se, om der var noget. Det var der.

- Jeg fandt en besked fra den dag, hvor han døde, hvor han ville fortælle os, at han ikke ville klare det natten i gennem, og at vi skulle komme på hospitalet. Det kan være, at han har ønsket at undskylde for sin opførsel i fortiden, og jeg ville have tilgivet ham for hans misbrug. Men den chance fik jeg aldrig, fordi Facebook besluttede sig for, at den besked ikke var vigtig nok til, at jeg skulle modtage den, skriver han.

Læs også: Kvinde sætter båndoptager til at optage, før narkoselægen bedøver hende - da hun lytter optagelsen igennem, er hun dybt chokeret 

Ifølge ham var der intet i beskedens indhold, der kunne forklare, at den skulle arkiveres som muligt spam.

- På grund af det er jeg nu forvirret omkring mine følelser for min far. Min mor og søster er meget oprørte, og det er svært at komme videre vel vidende, at min far måske prøvede at finde fred med os, og at han døde, mens han troede, at vi var ligeglade, skriver Michael Kendall.

Han har efter eget udsagn fået vendt op og ned på sin verden, fordi han ikke kan lade være med at tænke “Hvad nu hvis…”.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: